Meningsfulla Flens biblioTEK

Stig in i framtiden i ett rum fyllt av den modernaste tekniken för det digitala biblioteket: Gamingdatorer, VR-headsets, Xbox Series S, 3D-skrivare, 360-kameror med mera.

 

TEKrummet är öppet igen!

TEKrummet är åter öppet, och du bokar din tid via "Ungdomsappen". Ladda ner appen från din appbutik, skapa ett konto och godkänn med Mobilt bankID. Minderåriga måste godkännas av målsman. Välj "Boka lokal" i menyn, och välj sedan vilken utrustning du vill boka och vilken dag och tid. För att kunna boka måste man ha deltagit vid ett TEKintro, du kan se när nästa inträffar och boka en plats via evenmangssidan i appen (den lilla stjärnan nere till höger). Sen säger du till som vanligt i lånedisken när du kommer till biblioteket. Glöm inte att ta med dig lånekortet!

Om du behöver hjälp med appen, eller av någon anledning inte har möjlighet att ladda ner den, kontakta oss på plats eller via mail: flens.bibliotek@edu.flen.se.

 

 

Se filmen om vårt Meningsfulla Flens biblioTEK!

För att få tillgång till Flens biblioTEK måste du:

  • Vara 12 år eller äldre (7-12 år i sällskap med vuxen som uppfyller kraven nedan).
  • Ha lånekort (gratis på biblioteket, under 18 år kräver vårdnadshavares underskrift)
  • Vara med på TEKintro (Obs. 12-18 tillsammans med vårdnadshavare)
  • Underskrivet avtal (under 18 år, underskrift även av vårdnadshavare) 

 

Anmäl dig till något av våra TEKintron för att få tillgång till TEKrummet.

I första hand bokar du plats via evenmangssidan i Ungdomsappen (den lilla stjärnan nere till höger i appen).

Om du av någon anledning inte har möjlighet att ladda ner appen, anmäl dig och vårdnadshavare via epost till flens.bibliotek@edu.flen.se för att hamna på vår intresselista. Du får sen en inbjudan via mail när vi har ett intro-tillfälle. Ange: Namn, ålder och eventuellt en tid som passar extra bra för dig.

 

Sök

Språk